POLITICA DE RETUR

Potivit legislatiei in vigoare, clientul persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica  a produselor.
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul se obliga sa instiinteze Furnizorul, printr-o notificare scrisa,  cu privire la decizia de retragere din contract,despre produsul pe care doreste sa il returneze, data la care a fost livrat precum si daca doreste inlocuirea cu un alt produs. Dupa procesarea acestei informari, Furnizorul comunica confirmarea de primire a deciziei de retragere. Clientul completeaza formularul de retragere si-l trimite prin e-mail la adresa:: anveloson.office@yahoo.com.
Orice retur facut de catre client, fara instiintarea prealabila, nu va fi procesat.
Clientul  este obligat sa returneze produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat ANVELOSON PRO SRL decizia sa de retragere.Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
In cazul in care comanda este achitata, Furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii ANVELOSON PRO Srl de catre clientul persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din contract,conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.
ANVELOSON PRO SRL  va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele (se va lua data cea mai recenta).
Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate clientului persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.
Returnarea produselor se va face doar daca acestea nu prezinta nicio urma de folosire si/sau deteriorare, survenita dupa momentul expedierii. Nu sunt acceptate returi la produse aduse pe comanda din Olanda pe comanda speciala. Nu sunt acceptate retururile de jante, anvelope si a rotilor complete (jante+anvelope montate ).
Clientul suporta costurile directe legate de returnarea produselor, conform legislatiei in vigoare.
Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, din culpa ANVELOSON PRO SRL, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de catre noi.
Returnarea produselor trebuie facuta la urmatoarea adresa: Str Vidrei 8-10, Cluj-Napoca
Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Paltinean Darius, anveloson.office@yahoo.com.