Politica de Livrare

Livrarea produselor se face prin serviciile de curierat si este gratuita la minim 4 anvelope sau 4 jante comandate.

Durata de livrare este de circa 1 - 2 zile lucratoare si este doar informativa. O data informativa de livrare este precizata clientului in momentul inregistrarii comenzii sale. Depasirea duratei informative nu angajeaza responsabilitatea societatii S.C. ANVELOSON PRO S.R.L. pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator mandatat de S.C. ANVELOSON PRO S.R.L. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii S.C. ANVELOSON PRO S.R.L. Costurile de retur vor fi facturate clientului si deduse din suma de rambursat pentru comanda sa.

In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 5 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii TS.C. ANVELOSON PRO S.R.L. despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail sau telefon. S.C. ANVELOSON PRO S.R.L.l se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

IMPORTANT !

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport  (proces verbal) al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici catre livrator si nici catre S.C. ANVELOSON PRO S.R.L.

La jantele din aliaj clientul are obligatia de a verifica coletul in interior pentru eventuale daune in urma transportului inainte de a achita contravaloarea sau de a semna de primire pe documentul de transport. In cazul daunei datorate transportului produselor se completeaza un proces verbal de dauna . In cazul in care nu a fost completat procesul verbal de dauna unde se semnaleaza dauna , S.C. ANVELOSON PRO S.R.L. nu este responsabil de aceasta si nu este obligat sa inlocuiasca produsul deterioarat. Jantele din aliaj se trimit doar cu optiunea „ Deschidere colet la livrare”